Museum

Sinds Harrie in de bakkerij een stapje terug heeft gedaan heeft hij zich volledig gestort op zijn grote passie, het bakkerij museum.

Ben jij opzoek naar een leuk uitje in Limburg/Oost Brabant? In de Maasduinen vind je het museum van Harrie!

Harrie heeft een gigantische collectie van antieke bakkerijspullen, machines en gereedschappen. Ook heeft hij de originele winkel en bakkerij zoals zijn vader de winkel is begonnen, nagebouwd! Hij laat dit met alle liefde vol trots zien en kan er uren over vertellen!

In het museum

Harrie heeft een aantal programma’s samengesteld zodat je kunt kiezen wat bij jouw groep past! Eigen ideeën zijn natuurlijk ook altijd welkom.

Het Bakkerspraatje
Harrie vertelt tijdens het Bakkerspraatje smeuïge verhalen op humoristische wijze. Dit kan natuurlijk ook op locatie! Dit kan natuurlijk niet zonder een heerlijk stuk vlaai en leuke loterij!

Museum bezoek met koffie en gebak
Dit programma duurt 2,5 uur. Neem gezellig plaats in een spectaculaire plek waar je wordt voorzien van koffie en gebak en waan je daarna door het museum waar Harrie uitgebreid gaat vertellen over veel meer dan alleen de bakkerij van toen.

Óngerwaeg

Harrie heeft in januari 2021 bezoek gehad van de mannen van Óngerwaeg (L1). Ze kwamen een kijkje nemen in het museum. Hiernaast vind je de twee afleveringen.