Museum & workshops

Sinds Harrie in de bakkerij een stapje terug heeft gedaan heeft hij zich volledig gestort op zijn grote passie, het bakkerij museum.

Ben jij opzoek naar een leuk uitje in Limburg/Oost Brabant? In de Maasduinen vind je het museum van Harrie!

Harrie heeft een gigantische collectie van antieke bakkerijspullen, machines en gereedschappen. Ook heeft hij de originele winkel en bakkerij zoals zijn vader de winkel is begonnen, nagebouwd! Hij laat dit met alle liefde vol trots zien en kan er uren over vertellen!

Interesse in een workshop?

In het museum

Harrie heeft een aantal programma’s samengesteld zodat je kunt kiezen wat bij jouw groep past! Eigen ideeën zijn natuurlijk ook altijd welkom.

Het Bakkerspraatje
Harrie vertelt tijdens het Bakkerspraatje smeuïge verhalen op humoristische wijze. Dit kan natuurlijk ook op locatie! Dit kan natuurlijk niet zonder een heerlijk stuk vlaai en leuke loterij!

Museum bezoek met koffie en gebak
Dit programma duurt 2,5 uur. Neem gezellig plaats in een spectaculaire plek waar je wordt voorzien van koffie en gebak en waan je daarna door het museum waar Harrie uitgebreid gaat vertellen over veel meer dan alleen de bakkerij van Toen.

Workshops

Tarte Tartin
Deze workshop duurt 2,5 uur en maakt iedereen een eigen heerlijke taart die je na afloop mee naar huis mag nemen. Inclusief keuring en proeverij natuurlijk! Harrie is erbij, dus gezelligheid gegarandeerd!

Italië
Bij deze workshop pakt Harrie het altijd Italiaans aan: gezelligheid kent geen tijd. In een middag vullend programma van 4 uur krijgt iedereen na afloop 4 zelfgemaakte Italiaanse producten mee. We starten uiteraard met koffie en gebak en eindigen met een heerlijk Italiaans broodbuffet!

Bruidstaarten
2 complete bruidstaarten maken? Of liever 1? Of ieder een eigen taart? Alles is mogelijk bij deze 4,5 uur durende workshop! We beginnen gezellig met koffie met gebak of een broodje. Na de uitleg mogen jullie al snel aan de slag en de mouwen opstropen! Na afloop natuurlijk een keuring en proeverij en natuurlijk een afspraak maken voor het vervoer van de bruidstaart!

Óngerwaeg

Harrie heeft in januari 2021 bezoek gehad van de mannen van Óngerwaeg (L1). Ze kwamen een kijkje nemen in het museum. Hiernaast vind je de twee afleveringen.